Underholdning til bryllup sætter kronen på værket

Mange bryllupper er traditionelle, hvor den egentlige underholdning er talen fra den gamle onkel, som snøvler sig igennem lange trættende historier om brudens første dage, og hvorfor hun passer så godt sammen med sin brudgom. Der kan være gabende munde og til tider himmelvendte øjne, når den en kandidat til embedet som familiens alderspræsident efter den anden slår på glasset og rejser sig op. I stedet skal der rigtig underholdning til et godt bryllup, så brudeparret kan få den fejring, de fortjener.

Lad en prof få grinet frem

Hvis ikke denne rigtige underholdning til et bryllup skal udgøres af den fulde fætter, som opfører sig på pinlig vis og danser lidt for tæt op af tantens niece, så lad en professionel tage teten og få underholdning for alle pengene.

Der er flere muligheder for anskaffelsen af en sådan professionel, som kan underholde til bryllupper, men det gælder om få fat i en, der kan sætte gang i en atmosfære, som bliver husket i lang tid. En atmosfære, der er unik og ikke vil have været der, hvis ikke det hele havde været op til de traditionelle talere.

Hvis gæsterne skraldgriner sammen med brudeparret, og aftenen bliver omgivet af magi og fortryllelse, så er opskriften på en god underholdning til bryllup ført ud i livet. Bryllupper skal omkranses af kærlighed, humor og hygge. Det kan man få, hvis man lader en tryllekunstner med social intelligens og et overlegent underholdningshjerte klare skærende for én.

Underholdning til underbevidstheden

De store magiske linjer kan blive tegnet i klassiske korttrick og des lignende, men de kan lige såvel udgøres af pus med tankespillet. Med selvironi og psykologisk manipulation kan underholdning til et bryllup sætte gang i forundringens verden, hvorved gæsterne sidder tilbage med den pudsige følelse af, hvordan tryllekunstneren må komme fra en anden verden.

Gem

Gem