Nytårsmenu ud af huset – Bestil nytårs catering i dag

nytårs catrring

Nytåret er højtiden, hvor maden skal være i højsædet, og festen bliver der gjort lidt ekstra ved. Det er denne dag, hvor alle er finere i tøjet, end de plejer, og maden skal smage lidt bedre, end den plejer. Men en god ret er ikke altid let at diske op med, når man samtidig skal sørge for, at gæsterne bliver taget godt imod, og lokalerne bliver pyntet op til den store aften. Derfor kan nytårs catering være svaret for dem, der ikke umiddelbart har tid til selv at ordne det hele.

Få fransk nytårsmenu ud af huset

Det franske køkken er noget specielt. Maden er lækker, når kvaliteten af god fransk mad er i top. Derfor kan man vælge at forkæle sine gæster med den lækreste nytårs catering, hvor menuen er sammensat af lækre franske retter, med alt hvad det indeholder af luksuriøse smage og lækre anretninger. En fransk nytårs menu ud af huset kan sætte den prik over i’et, som enhver nytårsfest bør have.

Fransk Spisehus laver nytårs catering

Det et er muligt at bestille nytårs catering hos Fransk Spisehus. Restauranten, som er ekspert i den franske gastronomi, tilbereder lækre nytårsetter, som man kan bestille til aftenen, hvor det hele bare skal være lidt lækre.

Ved bestilling af nytårs catering hos Fransk Spisehus får man mulighed for at vælge mellem lækre menuer, hvortil der er flere retter, som er sammensat med omtanke på de prominente forventninger til nytårsaften og det udsøgte gastronomiske udbud, det fransk køkken tilbyder.

Nytårsmenu ud af huset til vegetarer

Hvis man ønsker sin nytår menu ud af huset, og man ikke spiser kød, så er det muligt hos Fransk Spisehus at bestille en vegetarmenu. Den består, ligesom den traditionelle menu, af forret, mellemret, hovedret, oste og dessert. Det fransk køkken arbejder med mange forskellige ingredienser, og det er derfor muligt at få en rigtig god nytårs catering som vegetar uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Bestil nytårs catering til børnene

Hos Fransk Spisehus er det muligt at bestille børnemenuer, hvis man vil have sin nytårsmenu ud af huset. Børnene får således en forret, hovedret og dessert, som er lavet med fødevarer, der får ethvert barn til at glæde sig til den næste nytårsaften.

Forkæl dig selv med tilkøb

Selv den bedste nytårs catering kan optimeres lidt. Derfor tilbyder Fransk Spisehus også tilkøb til deres nytårs menu ud af huset. Enhver nytårsaften skal fejres med en lille bid kransekage, og det er selvfølgeligt muligt at købe en sådan i en rigtig lækkert version, når man i forvejen bestiller sin nytårs menu ud af huset hos Fransk Spisehus.

Er man til den mere luksuriøse side, kan man vælge et tilkøb i form af lidt lækker kaviar. Dette kan fås i både en traditionel og økologisk udgave, så der er lækkerier til alle slags gæster.