Movizin Complex – kom ledproblemer til livs

Movizin Complex

I kampen mod stive og ømme led kan et naturmiddel være det helt rigtige supplement til afhjælpning af smerter og nedsat bevægelighed. Movizin Complex hjælper med netop dette, og er anvendt af mange danskere, der ellers før led under stor ømhed i deres led.

 

Ledproblemer er en stor gene for mange

LedproblemerMovizin Complex i form af stive og ømme led er en mere og mere udbredt lidelse i Danmark, og mange danskere lider af daglig ømhed og gener i leddene. De fleste forbinder ledproblemer med gamle mennesker, men virkeligheden er, at personer i alle aldre kan blive ramt. Problemer med leddene rammer altså både kvinder og mænd i alle aldre, og kan derfor ikke længere betegnes som en såkaldt gammelmandssygdom.

Ømhed i leddene samt nedsat bevægelighed kan være til stor gene for dem, der er ramt, og det kan både gå ud over deres arbejdsliv, deres privatliv og deres generelle humør samt ve og vel.

 

Det anbefales til folk med ledproblemer, at de bevæger sig regelmæssigt, dyrker motion samt spiser sundt og varieret, da dette kan have en positiv effekt på deres problemer med leddene.

Udover kost og motion er der også mange, der anvender kosttilskud og diverse naturmidler for at afhjælpe på ledproblemer og stivhed i leddene. Et af disse naturmidler er Movizin Complex, der netop kan mindske komplikationer i leddene og øge ens bevægelighed og dermed ens aktivitetsniveau.

 

Indholdet i Movizin Complex

Movizin Complex er 100 % naturligt og består af forskellige tilskud fra naturen. Foruden næringsstoffer som vitamin D, vitamin C og mangan, indeholder dette naturmiddel ingefær, hyben og boswellia, der alle tre har en positiv virkning på ledproblemer.

Ingefær

Videnskabelige studier viser, at tilskud af ingefær kan hjælpe personer med gigt. I den forbindelse er det blevet påvist, at ingefær kan være med til at mindske lettere ømhed i knæ og hofter og desuden også være med til at øge ens bevægelighed.

Hyben

Hyben kan have en positiv effekt på folk med gigt. Det er især i forbindelse med et øget aktivitetsniveau og nedsat stivhed, at hyben kan have en effekt. Hyben kan være med til at øge leds udholdenhed og styrke, og kan hjælpe med at holde leddene både sunde og smidige.

Boswellia

Boswellia udvindes af gummi-harpiks fra Boswellia-træet. Det har en lindrende virkning og kan hæmme inflammation. Tilskud af boswellia kan hjælpe på symptomer som ømhed, stivhed og gribestyrke, hvorfor det tit anvendes af personer med gigt og andre ledproblemer.

 

Næringsstofferne i Movizin Complex er også vigtige mod stive og ømme led. D-vitamin anses som vigtigt for folk med gigt eller gigt-symptomer. Derfor er det også vigtigt ikke at have mangel på D-vitamin, da dette ellers vil kunne forværre gigtsymptomerne. C-vitamin er ligeledes blevet påvist til at have en positiv effekt på især ømhed i leddene. C-vitamin kan også føre til en bedre ledfunktion. Mangan, som Movizin også indeholder, er en aktiv del af bruskdannelsen, og er derfor en vigtig del af kampen mod ledproblemer.

 

Hjælp til mindre ømhed i hverdagen

Er du en af de mange danskere, der lider af problematiske led og formindsket bevægelighed på grund af stive led, så er Movizin Complex det rette kosttilskud for dig. Naturmidlet er bivirkningsfrit og kan derfor tages af alle.