Man kan opnå et stort vægttab med en maveballon

maveballon

Der er rigtig mange måder, man kan tabe sig på. Mange har dog forgæves forsøgt at opnå dette vægttab, selvom de har været igennem alskens slankekure med motion og kostplaner. Dette kan for mange være en demotiverende måde at opnå vægttab på, og derfor stopper mange deres kur, inden den for alvor giver resultater. En filosofi bag vægttab er, at man bør ændre livsstil frem for at gå på slankekur. Ved at fokusere således, kan man øger sine chancer for over længere tid at holde sin vægt nede på et tilfredsstillende niveau.

Det er dog nemmere sagt en gjort – at ændre livsstil. Derfor kan der være et behov for hjælp til ændringen af dette. Som sagt bør en livsstilsændring give mere langsigtede resultater, og således er der god grund til at sørge for, at ændringen bliver varig – og derved ligeså med hensyn til vægttabet.

En maveballon kan være den hjælp, du har brug for

Ikke alene er der mange fordele rent vægttabsmæssigt ved at få indsat en maveballon, det er også en meget mindre indgribende behandling end eksempelvis en fedtsugning eller andre lignende kirurgiske indgreb.

Når man får indsat en maveballon, får man ligeledes udarbejdet en kost- og motionsplan sammen med professionelt fagpersonel, som skræddersyer planen efter ens unikke situation og behov. Derfor tilgår man vægttabet med flere tiltag, som tilsammen udgør en særdeles effektiv måde at opnå resultater på.

Selve maveballonen bliver indsat oralt og ført ned i mavesækken. Efter den er placeret dernede, bliver den fyldt op med en special saltvandopløsning, som udvider maveballonens størrelse. Dette medvirker til, at mavesækken føles mere fyldt allerede inden indtag af føde. Derfor indtager patienten naturligt en mindre mængde føde, hvorfor der er færre kalorier, der skal afbrændes ved en efterfølgende træning.

Man mister ikke så nemt modet

En af de elementer, som frustrerer mange overvægtige personer, er, at de føler sig meget sultne, når de er på slankekur. Derfor er det for mange en hård periode, hvor man ikke får opfyldt det mæthedsbehov, som man har opbygget gennem en periode af sit liv.

Ved indsættelsen af en maveballon har man en naturlig mæthedsfornemmelse, og derfor er der mange, der ikke i samme grad mister modet, når de er på slankekur med brug af en maveballon. Dette gør, at en egentlig kur kan blive til en livstilsændring, hvis man sørger for at fokusere på at øge motionen gradvist, som anvist i den skræddersyet motionsplan, som en læge vil udarbejde for én.

En livstilsændring kan kun forekomme, hvis denne ikke udelukkende forbindes med negative elementer, som tilfældet er for mange patienter, der gennemgår mange af de klassiske slankekure.

Få undersøgt om du er kandidat til en maveballon

Hvis du overvejer at få indsat en maveballon, kan du tage kontakt til forskellige udbydere af denne form for behandling. Hos Gastriball har de meget erfaring med at benytte en maveballon, og de kan give den bedst mulige rådgivning i forbindelse med en sådan behandling.

Der er ikke nogen grund til at holde sig tilbage. Selvom det ikke er alle personer, der egner sig at få indsat en maveballon, bør man altid kontakte relevant fagpersonel, hvis man ønsker at få lavet en forundersøgelse eller komme ind til en indledende samtale.

En maveballon kan være afgørende for din fremtid, så det er bedre at få undersøgt sagen end at gå fortvivlet over, at man ikke kan tabe dig.

Læs meget mere om dine muligheder, og hvordan en behandling med en maveballon forgår hos Gastriball. Der er en masse nyttig information på deres hjemmeside, som kan gøre dig meget klogere: Maveballon