Har du brug for flere penge, så kan pantsætning være en god løsning

Pantsætning

At mangle penge er for mange ikke nogen fremmed situation. Når der er så mange ting, man skal og gerne vil bruge penge på, er det sjældent, at lønnen rækker. Det kan også være, at der opstår en uforudset udgift, som vælter budgettet. Uanset hvad kan det ske for alle, at man står i en situation, hvor man mangler penge. Når man finder sig selv i en sådan situation, der er flere ting, man kan vælge at gøre. Enten kan man forsøge at klare sig for de penge, man har. Ellers kan man gå ud at låne pengene. Hvis man vælger det sidste, kan man vælge at bruge pantsætning som alternativ til et traditionelt lån. Pantsætning giver nemlig mange fordele for dig, der har genstande af værdi derhjemme.

Mange tøver med at låne penge

Som sagt er det ikke sjældent set, at man har brug for flere penge mellem hænderne. Alligevel er der en del, der tøver med at tage et lån. Det skyldes nok, at de har hørt alle skrækhistorierne, hvor et lån kan vokse sig over hovedet på folk og blive til en decideret gæld. Skjulte gebyrer og høje renter kan nemlig hurtigt blive en realitet, hvis man ikke vælger den rigtige form for lån. Hvis du har genstande af værdi derhjemme, behøver du dog ikke være nervøs for at låne penge. Ved hjælp af pantsætning kan du nemlig få de penge, du mangler, ved at sælge dine værdifulde genstande med tilbagekøb. Hvis du er bange for at blive fanget i en ufordelagtig aftale og derfor har tøvet med at låne penge, kan det være, du skal overveje pantsætning i stedet for.

Pantsætning er en nem løsning

At skulle finde det rigtige lån kan godt være en besværlig affære. Man kan hurtigt risikere at skulle betale høje renter eller vente længe på en godkendelse. Derfor er det godt, at der findes et alternativ i form af pantsætning. Med pantsætning får du en nem løsning – uanset hvem du er. Pantsætning passer nemlig til alle, idet man kan pantsætte stort set alting af værdi. Samtidig stiller du en sikkerhed for lånet, så du ikke behøver bekymre dig om renter, der ikke er til at betale og helt overstiger selve lånet. Hvis du gerne vil have flere penge mellem hænderne, uden at du skal bekymre dig om et besværligt lån og en ufordelagtig aftale, så er pantsætning den rigtige løsning for dig.

Smart at stille sikkerhed for lånet

Det, der gør pantsætning til sådan en smart løsning er, at du med din værdifulde genstand stiller sikkerhed for lånet. I alle lånesituationer vil låneudbyder gerne være sikker på, at vedkommende får sine penge igen. Det kan ske på forskellige måder. I kviklån vil der ofte være høje renter, som sikrer, at udbyder hurtigt får sine penge igen. Går man i stedet i banken, skal man igennem en lang godkendelsesproces. Det kræver nemlig, at de gennemgår hele ens økonomi, før man kan få lov at låne. Alt det slipper man for, når man vælger pantsætning. Her står ens værdigenstand nemlig for sikkerhed for lånet, på den vis, at det forsikrer låneudbyderen om, at vedkommende får sine penge igen. Derfor slipper man både for lange godkendelsesprocesser og tårnhøje gebyrer, når man vælger pantsætning.

Hvilke genstande kan pantsættes?

Det smarte ved pantsætning er, at det kan bruges til både mindre og større lån. Man kan ofte forvente at få op til 50% af genstandens værdi udbetalt. Derfor kan man tage mindre lån ved pantsætning af fx smykker, ure og guld. Har man derimod brug for et større beløb, kan pantsætning også gælde biler og sommerhuse. Derfor er det altså stort set alting med værdi, som kan bruges til pantsætning. Har du designermøbler eller værdifuld kunst derhjemme, kan det også bruges til pantsætning. Derfor er det et alternativ til almindeligt lån, der henvender sig til stort set alle. Du behøver ikke vente på en godkendelse – så længe du har en genstand af værdi, kan du få flere penge ved hjælp af pantsætning.

Ansøg i dag og få et tilbud

Har du en ting derhjemme, som du kan og vil bruge til pantsætning? Så kan du med fordel pantsætte den via Pant i Alt. Hos Pant i Alt kan du allerede i dag sende en ansøgning og inden for 48 timer modtage et tilbud. Du kan ansøge om pantsætning via deres hjemmeside, hvor du blot skal vedhæfte nogle informationer om dig og ikke mindst den ting, du ønsker at pantsætte. Derefter bliver der foretaget en vurdering af en uvildig ekspert på området. Det er på baggrund af denne vurdering, at du får et både gratis og uforpligtende lånetilbud. Det giver dig en idé om, hvor meget du kan forvente at få udbetalt, hvis du vælger at benytte dig af tilbuddet om pantsætning. Tænker du på at bruge pantsætning til at få flere penge mellem hænderne, er det et godt sted at starte.

Og hvis du siger ja

Hvis du siger ja til tilbuddet, bliver der udarbejdet en udbetalingskontrakt. Så snart den er underskrevet af begge parter, vil du modtage pengene på din konto inden for ganske kort tid. Derfor er pantsætning også en hurtig og kort proces, hvilket er smart, hvis dit behov for flere penge mellem hænderne er akut. Siger du ja til tilbuddet om pantsætning, bliver det også på forhånd aftalt, hvor meget du skal betale tilbage til sidst, og hvor lang tid der skal gå. Du er derfor helt afklaret omkring din aftale om pantsætning, inden aftalen går igennem. Hvis du er en af dem, der tøver ved tanken om at låne penge, kan du altså roligt vælge pantsætning. Pantsætning sikrer dig nemlig, at du får en både fair og gennemsigtig aftale.

Frihed til at bruge dine penge, som du vil

Der kan være flere grunde til, at man ønsker at låne penge ved hjælp af pantsætning. Det kan eksempelvis være, at man skal bruge kontanter til at betale regninger eller andre udgifter. Det kan også være, man bare vil have lidt flere penge til forkælelse i hverdagen. Uanset hvad pengene skal bruges til, at pantsætning en god løsning. I modsætning til andre former for lån er der med pantsætning nemlig ingen, der blander sig i, hvordan eller til hvad du bruger dine penge. Hvis du sætter pris på frihed til at bruge dine penge, som du har lyst til, er pantsætning altså et godt valg. Så får du flere penge til regninger, ferier, luksusvarer eller noget helt andet, som du har lyst til.

Fuld gennemsigtighed og ingen grimme overraskelser

En aftale med pantsætning har mange fordele – ikke mindst at du får fuld gennemsigtighed og dermed slipper for grimme overraskelser hen ad vejen. Med andre låntyper kan man risikere at blive fanget i en aftale med skjulte gebyrer, fordi man ikke har læst det med småt. Det behøver du ikke bekymre dig om med pantsætning, for der er slet ikke noget med småt. Du får fuld gennemsigtighed i din aftale med pantsætning, da det ligger helt fast, hvor meget du får, og hvor meget du skal betale hvornår. Derfor slipper du også for skjulte gebyrer og grimme overraskelser, der dukker op hen ad vejen. Hvis du gerne vil have flere penge mellem hænderne på en simpel måde, er pantsætning altså værd at vælge.