Fugt i din kælder kan ikke ignoreres for evigt

Fugt i kælder kan give skimmelsvamp

Der kan være mange årsager til fugt i kælderen; en utæt regnvandsbrønd, en lyskasse der trænger til at blive renset, utætte rør eller den mest hyppige årsag, opstigende grundfugt.

Når en husejer opdager, at de har fugt i deres kælder, er der dog ofte tendens til, at problemet bliver ignoreret. Mange ignorere problemet på grund af de omkostninger og komplikationer, der opstår ved at få et omfangsdræn. Omfangsdræn løser problemet, men det er både dyrt og ødelægger haven med alt det gravearbejde, der skal til.

Problemet kan bare ikke ignoreres for evigt. Ikke nok med at det lugter, så vil der med tiden højst sandsynligt opstå skimmelsvamp og huset vil samtidig blive dyrere og dyrere at varme op. Det er derfor vigtigt, at der bliver fundet en løsning på fugt i kælderen.

Der findes en anden løsning

Er du en af dem der har ignoreret det lidt for længe, for at undgå et få lavet et omfangsdræn, så findes der faktisk en billigere og mere ukomplicerede løsning på dit kælderfugt problem.

Løsningen på fugt i din kælder hedder Drymat System. Drymat System er en langt billigere løsning end omfangsdræn, også slipper du for at få gravet hele haven op.

Drymat System benytter sig af teknikken elektro osmose til at fjerne fugt fra kældervæggene. Monteringen foregår ved at placerer en strømførende ledning med en elektrode for hver tredje meter, langs kældervæggen. Drymat boksen placeres også i kælderen, mens et antal negativt ladet jordspyd placeres i husets omkringliggende areal. Og så går udtørringen af kælderen ellers i gang.

Kom i gang med at fjernet fugt i din kælder

Drymat System metoden er en langt billigere og mindre kompliceret måde, end omfangsdræn, at få fjernet fugt fra din kælder. Derfor er der heller ikke længere nogen undskyldning for at lade din fugtige kælder stå til. Firmaet Drytech er forhandler og montører af Drymat Systemet. Du kan læse mere om firmaet og systemet på www.drytech.dk