Få den privatrådgivning eller erhvervsrådgivning du søger

Når man kommer i en situation, hvor man skal søge hjælp hos en advokat, kan det være svært at finde hoved og hale i, hvem man skal kontakte. Der findes mange forskellige advokatfirmaer, som alle har kompetencer inde for visse områder. En af de ting som kan være gode at kigge efter, er virksomhedens historik. Ret&Råd har eksisteret i over 20 år, og er repræsenteret i det meste af Danmark med næsten 30 forskellige advokatfirmaer, som findes ude i lokalområderne. I de 30 forskellige advokatfirmaer er der tilsammen næsten 200 ansatte. Et fokus hos Ret&Råd er at være tilstede lokalt, derfor har de valgt at åbne de mange kontorer, som skal sikre en kompetent og ordentlig rådgivning. De sørger for at snakke med deres kunder i øjenhøjde, og gør meget ud af, at deres vejledning er forståelig for alle.
Når man snakker om kunderådgivning, findes der som udgangspunkt to hovedgrupper. Der er virksomheder og personer. Ret&Råds advokater betjener dem begge. De har nemlig kompetencer inden for privatrådgivning og erhvervsrådgivning.
Har man ikke selv en juridisk baggrund kan det, både som virksomhedsejer og privatperson, være svært at sætte sig ind i alle de forhold, som man skal være opmærksom på. Er der for eksempel forskel på, om man køber bolig som virksomhed eller privatperson, og hvad skal man vide inden?

Den form for spørgsmål kan Ret&Råd besvare gennem deres privatrådgivning og deres erhvervsrådgivning. På den måde er man sikker på, at den vejledning man får, er tilpasset til den, som søger rådgivning.
Privatrådgivning indebærer mere end bare boligrådgivning, for eksempel kan man også få hjælp til testamente, arv, strafferet, ansættelseskontrakter og mange flere. Ret&Råd har advokater, som arbejder med de forskellige områder. Kigger man på erhvervsrådgivning, er der ligeledes flere områder end blot boligrådgivning. Her kan de blandt andet hjælpe med kontrakter, fonde, konkurs og betalingsstandsning. Det er alle områder, som kan være svære at have styr på, hvis ikke man er uddannet i den retning, men at man for eksempel har startet sin egen virksomhed. Derfor er det oplagt at søge juridisk hjælp, så man kan fokusere på at bruge sin tid bedst, og ikke vælte rundt i paragraffer som en advokat har meget mere styr på.
Det er muligt at kontakte deres advokater, og derved få en nem mulighed for at forklare sin problemstilling, således at de rette advokater kan komme med en kompetent rådgivning allerede inden for et par dage.