Få et Corporate Storytelling foredrag

Corporate Storytelling foredrag

Har du styr på, hvordan du fortæller den god historie? Den gode historie, der manifesterer sig i bevidstheden i din organisation. Den gode historie, der viser sig at være udslagsgivende for den retning, som den medarbejdere arbejdere hen imod. Det er værd at lære det, hvis man som leder vil have sine medarbejdere til at arbejde med én og i den samme retning. Med et Corporate Storytelling foredrag kan man få kompetencer indenfor dette felt, der vil vise sig at være resultatskabende hurtigere, end mange forestiller sig.

Et Corporate Storytelling foredrag er det hele værd

Ikke alene kan man få en oplevelse af, at man pludselig mestrer kommunikation på et højere niveau, end man gjorde før – med et Corporate Storytelling foredrag kan man også få flyttet på tingene i den praktiske dagligdag. Medarbejdere er nemlig langt mere lydhøre over for dit indhold, hvis det bliver præsenteret på den rigtige måde. Et Corporate Storytelling foredrag til dig, som gerne vil sætte dagsordenen på arbejdspladsen, er derfor rigtig godt givet ud.

Indholdet af et Corporate Storytelling foredrag

Man kommer rundt om en masse forskellige grene af kommunikation til et Corporate Storytelling foredrag. Blandt de vigtigste ting at nævne er, at man får indhold med hjem, som man kan bruge direkte i sin hverdag bagefter. Dette gælder alt fra teorierne bag Corporate Storytelling til de praktisk tips og tricks, som er guld værd til efterfølgende brug.

Varigheden af et Corporate Storytelling foredrag hos Supplement A/S kan holdes på en enkelt dag, og derfor behøves der ikke at afsættes en urimelig stor mængde tid af til foredraget – tid som man vil kunne bruge anderledes i driften. Et Corporate Storytelling foredrag giver derved mange kompetencer over kort tid, hvorfor det er særdeles populært.