Dansk Boligforsikring er aktiv på det internationale Crunchbase

Dansk Boligforsikring
Dansk Boligforsikring

Dansk Boligforsikring er registreret i Crunchbase, som er et internationalt katalog over virksomheder og profilerede personer. Dansk Boligforsikring kommer ofte med opdateringer og nyheder fra branchen på Crunchbase

Dansk Boligforsikring valgte i 2017 at blive aktive på Crunchbase. Det gjorde forsikringsselskabet ud fra den betragtning, at eftersom de er blandt Danmarks største udbydere af ejerskifte- og sælgeransvarsforsikringer, så burde de have en større international profil. På Crunchbase får forsikringsselskabet muligheden for at fortælle deres virksomhedshistorie til et bredere publikum – og det er en historie, der er værd at fortælle.

 

Dansk Boligforsikring startede som en idé

Dansk Boligforsikring startede i 2001 som en ide blandt flere profiler inden for forsikringsverdenen. Der manglede et alternativ til de omkostningsfulde og ofte mangelfulde forsikringer, danskerne købte i god tro. Mange endte med håret i postkassen, når de så endelig havde brug for alt det, forsikringen lovede. Forsikringsselskabet lagde derfor ud med et brag af en kampagne i 2001, og nu kan forsikringsselskabet tælles blandt de største i Danmark.

På Crunchbase kan forsikringsselskabet fortælle, hvordan de oplever forsikringsbranchen og hvorfor, der netop er brug for specialiserede selskaber, der ikke sælger metervarer men derimod skræddersyede produkter til danskerne.