Begravelses Service roser vigtigt initativ

begravelses service

Bedemands-forretningen Begravelses Service skriver på sin blog, at de godt ved, at det er de færreste, der bor i nærheden af Løsning og Korning Sogne, og som har tilknytning til denne menighed. Det til trods understreger Begravelses Service i dette blogindlæg, at de alligevel synes, det er vigtigt at skabe opmærksomhed om Løsning og Korning Sognes samtale-tilbud, da initiativer som dette er uvurderlige.

Og hvad er det så for et samtale-tilbud, der er tale om?

Løsning og Korning Sogne tilbyder samtaler og hjælp til selvhjælp til alle, der har mistet en, de holdt af. Samtalerne har ikke form af terapeutisk behandling, de er slet og ret samtaler. Som Begravelses Service skriver i blogindlægget: “Menigheden forstår nemlig vigtigheden af, at der er nogen i den anden ende, når man kæmper med savn og tunge tanker.”

Man behøver ikke være troende

Et element ved tilbuddet, Begravelses Service er særligt glade for, er, at der ingen krav er om, at man skal være troende eller på anden vis være vant til kirke eller kristendom for at henvende sig til Løsning og Korning Sogne. Tværtimod er alle velkomne – børn som voksne. Dertil har alle præster, sognemedhjælpere og samtalepartnere naturligvis tavshedspligt, så ens samtaler vil forblive private.

Tilbuddet om samtale består altså i, at man får en samtalepartner, der kan hjælpe en med at få sat perspektiv på sine tanker og reflektere over dem på en måde, som måske kan gøre, at man kan ane en lysning midt i mørket.

Begravelses Service: Et meget vigtigt initiativ

Som Begravelses Service skriver på sin WordPress-blog, så ved bedemands-firmaet, hvor afgørende det er for personer, der gennemgår faser af dyb sorg og savn at kunne tale med andre mennesker. Kun på den måde opdager de nemlig, at de ikke står alene med deres problemer og svære følelser.

Naturligvis er Begravelses Service klar over, at kun de færreste bor i nærheden af Løsning eller Korning. Alligevel synes Begravelses Service, det er værd at minde om, hvor vigtigt initiativet er, for, som de skriver: “Det er muligt, at din lokale menighed tilbyder samme mulighed for at få en at tale med.”

Firmaet gør det klart, at det er værd at undersøge om man selv har adgang til et lignende tilbud, hvis man står i en situation, hvor man har mistet en person tæt på sig. Det vil nemlig utvivlsomt give vedkommende større håb for fremtiden, hvis man har en at tale med, og som man kan vende de tunge tanker med.

Bliv klogere på Begravelses Service i denne video, der fortæller om virksomheden

Du kan også læse mere om Begravelses Service her.